ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης για Εταιρείες
Άμεσες επισκευές | Έλεγχος πριν την παράδοση | Εγγύηση επισκευών
Στην 007 Pc Service με τα Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης για Εταιρείες στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης πληροφορικής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας και τις μοναδικές απαιτήσεις τους.

Από μικρές, ιδιωτικές επιχειρήσεις έως επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας, ανεξάρτητα από την εταιρεία στην 007 PC Service , μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, συστημάτων και αποθήκευσης μέσα από τα ολοκληρωμένα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης.

Είμαστε επίσης σε ετοιμότητα σε περιόδους ανάγκης και μπορούμε να προσφέρουμε σημαντική υποστήριξη για την αντιμετώπιση προβλημάτων, καθώς και την τελευταία ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την προστασία των πιο πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησής σας.

Στα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες τις εκάστοτε επιχείρησης. Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη την ώρα και ημέρα που μας χρειάζεται χωρίς πολύωρες αναμονές για την επίλυση της βλάβης.

Τα πακέτα μας
Bronze
Silver
Gold
Platinum
Πακέτο Bronze για επιχειρήσεις που διαθέτουν έως 5 υπολογιστές

Τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνουν:

Άμεση επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας
Πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο άμεσης ανάγκης
Επισκευές Hardware – Software
Απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη
Τεχνική Υποστήριξη τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες (Πακέτα Gold – Platinum)
Άμεση τεχνική υποστήριξη εντός 4ών, 24ωρου, 48ών
Εκπτώσεις που φτάνουν έως το 40%
Μηνιαία – προληπτική συντήρηση υπολογιστών
Αφαίρεση Ιών – Trojan – Spyware
Εγκατάσταση λογισμικού
Αναβάθμιση Hardware – Software
Απεριόριστη εξ’ αποστάσεως υποστήριξη
Νέες συνδέσεις και εγκαταστάσεις υπολογιστών στο υπάρχον δίκτυο
Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών
Προμήθεια υλικού – λογισμικού μέσω της σελίδας μας σε προνομιακές τιμές
Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Αναβάθμιση ή την αγορά νέων υπολογιστών – laptop
Όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και μπορούν να παραμετροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες τις εκάστοτε εταιρίας. Στα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης δεν περιλαμβάνεται το κόστος της αγοράς hardware & software.

Πιστεύουμε οτι στην εποχή μας το πληροφοριακό σύστημα αποτελεί ενα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο στα χέρια μιας επιχείρησης. Για να λειτουργούν όλα σωστά θα πρέπει η συντήρηση των υπολογιστών να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν σε μια εις βάθος διαβούλευση για να εντοπίσουμε και να αναλύσουμε ακριβώς το πώς πού και γιατί, μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να ξεπεράσει τα προβλήματα της.