ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS

Η εγκατάσταση των Windows σε έναν υπολογιστή και όλων των σωστών οδηγών για αυτό μπορεί να αποδειχθεί δυσκολή. Αν χρησιμοποιήσεις τους λάθος οδηγούς όταν κάνεις την εγκατάσταση, μερικές λειτουργίες μπορεί να μη δουλεύουν σωστά ή καθόλου. Στη 007 Pc Service διασφαλίζουμε πως έχεις τους πιο ενημερωμενους και σωστούς οδηγούς εγκατεστημένους στον υπολογιστή σου. Επίσης κάνουμε εγκατάσταση και όλων των προγραμμάτων για τα οποία έχεις άδεια και εφόσον το επιθυμείς, μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σου απο την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια.
Χρόνος επισκευής:
Μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση των Windows μέσα σε λίγες ώρες. Εάν χρειαστεί και μεταφορά αρχείων, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες αναλόγως τον όγκο των αρχείων.
Κόστος υπηρεσίας εγκατάστασης Windows:
Το κόστος της υπηρεσίας είναι 40 ευρώ και συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση των Windows, των οδηγών, δωρεάν λογισμικού και λογισμικού για το οποίο έχεις άδεια. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της άδειας χρήσης των Windows. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 10 ευρώ εάν επιθυμείς και μεταφορά των αρχείων σου απο την παλιά στη νέα εγκατάσταση.
Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:
θέλεις μία νέα εγκατάσταση
θέλεις μία παλαιότερη έκδοση
θέλεις μία νεότερη έκδοση
έχουν χαλάσει τα Windows σου