Θέλω να κάνω service στον φορητό μου. Το laptop μου δεν δουλεύει.

Πρέπει να φέρω και τον φορτιστή του στο κατάστημα σας;

Ναι. Ο μετασχηματιστής του laptop, η μπαταρία όπως και όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα του πρέπει να περάσουν από διαγνωστικό έλεγχο. Πολλά προβλήματα ξεκινάνε από ελαττωματικό φορτιστή.

Η διάγνωση του φορητού μου είναι δωρεάν;

Ναι, εφόσον προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επισκευή. Πληρώνετε μόνο το κόστος της επισκευής της βλάβης και όχι την διάγνωση της. Υπάρχει χρέωση 20€  μόνο αν για οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσετε σε καμία επισκευή του φορητού σας.

Το laptop είναι ακόμα σε εγγύηση. Θα υπάρχει πρόβλημα στην ισχύ της αν το επισκευάσω;

Αυτό εξαρτάται κυρίως από την βλάβη του φορητού σας. Οι τεχνικοί της 007 PC Service θα φροντίσουν να μη προβούν σε κάποια εργασία, που θα επηρέαζε την εγγύηση του laptop σας. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, είναι να μας ενημερώσετε σχετικά κατά την παράδοση του λάπτοπ. Πρέπει να γνωρίζετε την ημερομηνία λήξης της εγγύησης.

Μπορείτε να παραλάβετε το laptop μου από το σπίτι ή το γραφείο μου;

Παρέχουμε την πιο ασφαλή μεταφορά στην Αθήνα. Με αυτοκίνητο, και όχι με μηχανάκι. Άμεσα, σε λίγα λεπτά ή ώρες μπορούμε να βρισκόμαστε στον χώρο σας. Οι χρεώσεις ξεκινάνε από 5€ , ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

Πόσο γρήγορα μπορεί να επισκευαστεί ο φορητός μου;

Μόλις ολοκληρωθεί η διάγνωση, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον χρόνο επισκευής. Υπάρχουν βλάβες που επιδιορθώνονται μέσα σε λίγη ώρα και άλλες που χρειάζονται 1-3 ήμερες. Δεν προτείνουμε “τυφλές” επισκευές, χωρίς διάγνωση, όπως αντικατάσταση οθόνης και άλλων εξαρτημάτων. Αυτό σημαίνει ότι αν έχει σπάσει η οθόνη, οφείλουμε να ελέγξουμε και το υπόλοιπο laptop, ώστε να δούμε αν πραγματικά συμφέρει η όποια επισκευή.